Aurinkopaneelit

Aurinkopanelit

Laadukkaat aurinkopaneelit asennettuina

Aurinkopaneelit ovat ekologinen ja helppo tapa tuottaa sähköä omalta katoltasi. Aurinkopaneeleilla tuotettu sähkö on ilmaista, josta et maksa energia- tai siirtohintaa, etkä myöskään sähkö- ja arvolisäveroa. Meiltä saat markkinoiden johtavien valmistajien aurinkopaneelit asennettuina katollesi.

Tier 1 -valmistajien paneelit

Tier 1 on puolueeton luokitus aurinkopaneelivalmistajista, jota ylläpitää Bloomberg, yksi maailman johtavista talousanalytiikka-alan yrityksistä. Listalle pääsevät vain ne valmistajat, joilla on omat tuotantolaitokset ja joilla on Bloombergin arvioiden mukaan parhaat taloudelliset edellytykset vastata pitkistä 25-30 vuoden tuottotakuista. Meillä on valikoimissa ainoastaan Tier 1 -valmistajien paneeleita. Lue lisää Tier 1 -luokituksesta.

CANADIAN SOLAR 405W half-cut paneeli

Canadian Solarin uusi KuPower-aurinkopaneeli edustaa viimeisintä half-cut-tekniikkaa, jonka ansiosta paneelit ovat kestävämpiä ja tuottavat entistäkin enemmän sähköä, myös pilvisellä säällä.

HANWHA Q.PEAK DUO 395W half-cut paneeli

Q Cellsin tehokas ja kestävä half-cut aurinkopaneeli. Q.ANTUM DUO Z -teknologian ansiota paneelien hyötysuhde on yli 20 %.

ZNSHINE SOLAR 400 W bifacial / lasi-lasi

Valmistajan lippulaivatuote, musta kaksipuolinen lasi-lasipaneeli. ZNShine Solar ZXM7-SHLDD108 kaksipuoliset lasi-lasi-paneelit yhdistävät tyylikkään ulkonäön ja loistavan suorituskyvyn jopa varjostettunakin.

HYUNDAY HIE 430 W shingled 

Hyundai HiE -aurinkopaneeli on loistava valinta, kun haluat tehokkaan ja kauniin aurinkopaneelin tutulta ja luotettavalta valmistajalta. Paneeleissa on uusi shingled-rakenne, joka hyödyntää aurinkopaneelin pinta-alan tehokkaasti.

Aurinkosähkö

AURINKOPANEELIN RAKENNE

1

Heijastamaton etulasi

2

Laminointikalvo

3

Aurinkokenno

4

Laminointikalvo

5

Lasi/lasi paneelissa: taustalasi

SOFAR SOLAR

Invertteri

Invertteri muuntaa paneelien tuottaman tasasähkön sähköverkossa käytettäväksi vaihtosähköksi. Laite kytkee aurinkopaneelit suoraan kiinteistön sähköverkkoon. Tämä mahdollistaa aurinkosähkön käytön ensin itse ja ylijäämän automaattisen myynnin sähköverkkoon.
Sofar Solarin invertterit on suunniteltu Pohjolan vaativiin olosuhteisiin ja toimivat jopa 30 asteen pakkasessa. Voit seurata sähköntuotantoa reaaliajassa etäyhteyden avulla joko tietokoneella tai kännykällä.

ORIMA SOLAR

Kiinnitysjärjestelmä

Käytämme Suomessa valmistettuja Oriman kiinnikkeitä, jotka on kehitetty kotimaan olosuhteisiin. Oriman kiinnitysjärjestelmä on kestävä ja vesiturvallinen sekä se mukautuu kaikille yleisimmille kattotyypeille. Markkinoinen parhaasta laadusta on merkkinä on valmistajan myöntämä 30 vuoden takuu.

AMPIN SMART

Latausasema

Älykäs AmpIN Smart -latauslaite tekee sähköauton latauksesta helppoa. Se on suunniteltu Suomessa ja tehty kestämään kaikenlaiset sääolosuhteet helteistä paukkupakkasiin. Voit ladata autoasi jopa 22 kilowatin teholla turvallisesti. Sinun ei tarvitse suurentaa sähköliittymääsi tai hankkia erillistä vikavirtasuojaa.

UKK

Suomen aurinkosähkön vuosittainen tuottopotentiaali on verrattavissa Keski-Euroopan tuottoihin. Pitkät ja valoisat kevät- ja kesäpäivät kompensoivat syksyä ja pimeää talvea.

KattoCenterin Aurinkovoima on avaimet käteen -paketti, joka sisältää aurinkopaneelit, invertterin ja muut tarvik­keet, asennuksen, sähkötyöt sekä verkkoliittymäilmoi­tuksen tekemisen.

Aurinkopaneelit saa yleensä asentaa ilman toimenpide­lupaa katon lappeen suuntaisesti. 

Huom! Varmista tarvittavat lupa-asiat ennen projektin aloittamista kaupungin / kunnan rakennusvalvonnasta.

KattoCenterin Aurinkovoiman asentaminen kestää yleen­sä 1–2 päivää. Asennustyö ei häiritse asumista.
Aurinkoenergiaa on mahdollista varastoida erillisiin fyysisiin ak­kujärjestelmiin, mutta se ei ole akkujärjestelmien kallii­den hankintahintojen takia vielä kannattavaa.

Kyllä. Useat sähköyhtiöt tarjoavat ylijäämän ostamista lisäpalveluna omille asiakkailleen. Oman tuotannon os­tajia voi etsiä esimerkiksi Energiaviraston ylläpitämästä Sähkön hintavertailu -palvelusta.

Aurinkopaneelit ovat lähes täysin huoltovapaita. Niissä on likaa hylkivä pinta, ja sade puhdistaa paneeleihin ker­tyvän pienen lian. Lumi saattaa estää auringonsäteiden pääsemisen kennon pinnalle, mutta aurinko sulattaa paneelit nopeasti. Vuosittain on hyvä varmistaa ettei paneelien päälle ole kertynyt roskia eivätkä puiden oksat varjosta paneeleja.

1. Pienennä sähkölaskuasi

Aurinkopaneeleilla vähennät ostosähkön tarvetta, eli maksat vähemmän sähköstä ja sen siirrosta. Jos Aurinkovoimasi tuottaa sähköä yli oman kulutuksesi, voit myydä ylituotannon sähköyhtiöllesi.

2. Kiinteistön arvo kasvaa

Investointi aurinkovoimaan nostaa kiinteistösi arvoa. Nykyisten aurinkopaneelien tekninen käyttöikä on 30–40 vuotta. Voit siis hyötyä investoinnista vuosikymmeniä.

3. Puhdasta energiaa

Aurinko on puhdas ja uusiutuva energianlähde. Käytämällä aurinkoenergiaa, voimme luopua hiilidioksidipäästöjä aiheuttavista tuotantomuodoista ja säästää maapallon luonnonvaroja.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella niin vastaamme kysymyksiisi!